Nye facadevinduer eller servicering af dine eksisterede

​Skab lys, glæde og liv med de rette vindue

​Smukke vinduer er essentielle for stemningen i din bolig, eller virksomhed. De giver lys, liv og glæde. Hos Københavns bindingsværk & tagteknik kan vi enten renovere dine nuværende facadevinduer, eller vi kan montere helt nye KPK-vinduer.

Vi kan også tilbyde at lave service på dine eksisterende vinduer og døre.

Indhent uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på dit næste projekt​? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage med et tilbud til dig. Du kan forvente svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan også installere ekstra nye vinduer, så du får mere lys og nye muligheder i din bolig.

Vi tilbyder både installation og servicering af vinduer og døre for private og erhverv i Gladsaxe, Kongens Lyngby, Gentofte og mange andre steder på Sjælland.​​

Vi er stolt forhandler af KPK-vinduer

Vi er nu stolt forhandler af KPK-vinduer. KPK Døre og Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger, og så er der tilmed tale om vinduer og døre, der bliver produceret i Danmark, og som kan købes til attraktive priser, og med en garanti på 10 år.

Spar penge på varmeregningen med en udskiftning af facadevinduer

Ved at skifte dine gamle og nedslidte facadevinduer ud med nye og energi rigtige vinduer, kan du spare mange penge på varmeregningen. Nye 3-lags lavenergiruder behøver desuden ikke at betyde, at du skal gå på kompromis med designet af dine traditionelle vinduer, da der findes utallige af forskellige designs.

Du kan således vælge et vindue, der passer ind i den originale arkitektoniske stil, men du kan også vælge et topmoderne nyt vindue, som kan give nyt liv og lys til din bolig.

Renovering af de gamle vinduer

​Det er ikke altid nødvendigt at udskifte dit vindue til et nyt. Nogle vinduer kan med fordel renoveres eller serviceres. Dette er specielt gældende for ældre boliger, hvor man typisk fremstillede vinduer af kernetræ.

Ofte er disse ældre typer af vinduer rigtigt smukt designet, og de er med til at give boligen sjæl og personlighed, så vi sørger selvfølgelig for at renovere dit vindue med de rette materialer og en nænsomhed, som gør, at den traditionelle stil og charme bevares.

Vi er nu stolt forhandler af​ kpk-logoKPK Døre og Vinduer. KPK Døre og Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Læs mere om virksomheden

Ekstra nye vinduer der giver lys og et bedre indeklima

Ekstra nye vinduer giver mere lys og et bedre indeklima. Du kan også skabe en unik stemning med for eksempel et specialdesignet vindue, der tilfører personlighed til boligen.​

Vi arbejder med alle former for vinduer, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vi tilbyder blandt andet både montering af KPK-vinduer og tagvinduer fra VELUX.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at indhente mere information, eller et uforpligtende tilbud, med en skræddersyet pris på netop dine ønsker til nye vinduer.

Vinduestyper:

  • ​​Facade vinduer: Vi har et bredt og langvarigt samarbejde med forskellige leverandører, herunder KPK-vinduer, så vi kan skaffe og installere et vindue, der matcher det, du allerede har i boligen.
  • Koblede vinduer: Benyttes ofte ved renovering af ældre villaer og ejendomme, hvor man ønsker at bevare det oprindelige udtryk.
  • Tagvinduer: I dag findes der et stort spektrum af tagvinduer, der kan give ekstra lys og luft. Nogle kan slås ud og dermed forvandles til en lille eller større tagaltan.
  • Skylight: En alternativ og spændende måde at tilføre boligen mere lys og ny personlighed.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for facadevinduer og døre samt tagvinduer, og vi har igennem årene arbejdet med mange former for vinduer rundt omkring i Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder blandt andet i Kongens Lyngby, Gladsaxe og Gentofte. 

Vi har et tæt samarbejde med en række leverandører, så vi kan sørge for at leverer og installere alle typer vinduer og døre, der naturligvis er af en yderst høj kvalitet, og som kan købes til konkurrencedygtige priser.​

Vi tilbyder også opsætning af tagaltan og kviste. Se mere her.

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave på et bindingsværk. Det kan du, uanset om det blot handler om en professionel gennemgang, eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.


​Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.