Restaurering

Vi har mange års erfaring med bygningsrestaurering. Vi arbejder efter de gamle byggetraditioner og uden at gå på kompromis med den originale arkitektur, så vi sikrer, at jeres ejendom bevarer den oprindelige charme. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, så kontakt os, hvis du går med tanker om at få foretaget en restaurering.

Indhent uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på dit næste projekt​? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage med et tilbud til dig. Du kan forvente svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores arbejde med restaurering

Når vi foretager restaureringer, sørger vi altid for at starte med at gennemgå huset fra ”kælder til tag”. Vi inspicerer bygningsværket både på ydersiden og på indersiden, hvorefter vi vurderer, hvilken løsning, der er mest hensigtsmæssig og økonomisk rentabel, samtidig med at vores løsning naturligvis skal være stilmæssigt passende.

Vi præsenterer altid vores forslag for jer som kunder, så vi i samarbejde kan komme frem til et resultat, der er tilfredsstillende for jer.​

Vi bygger og rådgiver altid i henhold til bygningsreglementet, når vi foretager restaureringsarbejde, så der ikke senere vil opstå problemer med eventuel godkendelse og lignende. Når vi restaurerer huse foretager vi også ofte en efterisolering, så det fremtidige energiforbruget bliver mindre.

For mere information eller for hjælp med restaureringsarbejde i Storkøbenhavn og på Nordsjælland, kan du ringe eller sende os en e-mail.​

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave på et bindingsværk. Det kan du, uanset om det blot handler om en professionel gennemgang, eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.


​Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.