Bindingsværk Bornholm

​Københavns bindingsværk & tagteknik er et snedker- og tømrerfirma med ekspertise i traditionelle bygningskonstruktioner såsom bindingsværk, opsætning af tagaltaner og montering af ovenlysvinduer. 

Udover at have hjulpet mange kunder med reparation af bindingsværk i områder som Gladsaxe, Gentofte og Kongens Lyngby på Sjælland, tilbyder vi nu at restaurerer samt nyopføre bindingsværk på Bornholm. 

Bindingsværk er en ældgammel bygningskonstruktion, der tilfører et hus sjæl og personlighed, og som består af tømmer-rammer, der er "bundet" og udfyldt med eksempelvis murværk eller lerklining, også kaldet tavl.

Bor du på Bornholm og ønsker reparartion eller nyt - så tøv ikke med at kontakte os på 23 80 24 67 eller udfyld formularen til højre. 

Indhent uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på dit næste projekt​? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage med et tilbud til dig. Du kan forvente svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave på et bindingsværk. Det kan du, uanset om det blot handler om en professionel gennemgang, eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.


​Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.