​Professionel udskiftning af bindingsværk

Få sikret din bygning de næste mange år

Har du en bindingsværksbygning, hvor trækonstruktionen trænger til at blive skiftet ud? Hos Københavns bindingsværk og tagteknik kan vi hjælpe med større renoverings- og reparationsarbejde på bindingsværkshuse, herunder udskiftning af bindingsværk. Med vores professionelle løsninger kan du få sikret bygningen, så du fortsat kan nyde godt af den de næste mange år.

Vi plejer, vedligeholder og reparerer bindingsværk på hele Sjælland. Står du med en ældre bygning, der trænger til at blive sikret mod slid og skader i Kongens Lyngby, Gladsaxe, Gentofte eller et andet sted her i området, så kommer vi også gerne ud og hjælper dig.

Indhent uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på dit næste projekt​? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage med et tilbud til dig. Du kan forvente svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvorfor udskifter man et bindingsværk?

Der kan være flere årsager til, at det bliver nødvendigt med udskiftning af bindingsværk. Det kan være, at træet er ramt af råd eller svampeangreb, at du har opdaget en fejl i konstruktionen, eller at du blot ønsker at få fornyet udtrykket i bygningen. Det kan også være, at der er blevet strammet op i forhold til lovkrav til bindingsværksbygninger, eller at du ønsker at få energioptimeret bygningen.

Generelt nedslides bygninger med bindingsværk over tid, og det er derfor uundgåeligt, at der på et tidspunkt bliver behov for en udskiftning af bindingsværket. Uanset hvorfor du har brug for hjælp til udskiftning af bindingsværk, så kan vi klare opgaven for dig.​

​Vores firma udgør en lille dygtig og specialiseret gruppe af tømrere, der hver dag arbejder med at bringe nyt liv til gamle bindingsværkshuse. Med de helt rette materialer og et grundigt håndværk, kan vi sørge for, at dit bindingsværk skiftes ud med et moderne og holdbart alternativ, som ikke går på kompromis med det klassiske, smukke udtryk.

Få en pris på udskiftning af bindingsværk

Vores priser på udskiftning af bindingsværk afhænger af opgavens omfang. Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan høre mere om, hvad du skal have lavet. Vi kommer også gerne ud og kigger på bygningen, så vi kan skræddersy et tilbud til dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave på et bindingsværk. Det kan du, uanset om det blot handler om en professionel gennemgang, eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.


​Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.