​Reparation og renovering af bindingsværk udføres med stor ekspertise

Få hjælp til at passe og pleje din bygning

Bindingsværkshuse er nogle utroligt smukke og traditionelle bygninger, men med tiden kræver de kærlig pleje. Er du bekymret for dit bindingsværks tilstand? Så hjælper vi dig gerne. Hos Københavns bindingsværk og tagteknik hjælper vi nemlig både med renovering af bindingsværk og reparation af bindingsværk. Med vores erfaring, ekspertise og dedikation kan du trygt overlade din kære bygning i vores hænder.

Skal du have hjælp til renovering eller reparation af et bindingsværk i Kongens Lyngby, Gentofte, Gladsaxe eller et andet sted på Sjælland? Så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Vi tager hånd om ethvert bindingsværkshus med samme engagement, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Indhent uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på dit næste projekt​? Så udfyld formularen, og vi vender tilbage med et tilbud til dig. Du kan forvente svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal du vælge renovering eller reparation af bindingsværk?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp til reparation af bindingsværk eller renovering af bindingsværk? Vi kommer gerne ud og ser på bygningens tilstand, så vi kan finde frem til den rette behandling af netop din bolig. Ved udelukkende at bruge kvalitetsmaterialer og klassisk håndværk er du sikret, at dit bindingsværkshus er i de bedste hænder.

Vores dygtige medarbejdere tilbyder ekspertise og passion for bindingsværk til hvert projekt. Vi ved, at hvert bindingsværkshus er unikt, og vi tilpasser derfor vores arbejde med reparation og renovering af bindingsværk til den enkelte bygning. 

​Det kan eksempelvis være, du kan nøjes med mildt vedligeholdende arbejde, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med udskiftning af større dele af bindingsværket.

​Kontakt os for at få et tilbud på reparation eller renovering af bindingsværk

Skal vi komme ud for at tage hånd om din renovering eller reparation af bindingsværk? Så kontakt os og lad os høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig. Så fortæller vi gerne om, hvad vi kan hjælpe dig med, og vi giver dig også gerne et tilbud på din opgave.

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan du trygt kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en opgave på et bindingsværk. Det kan du, uanset om det blot handler om en professionel gennemgang, eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.


​Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.